Türbanlı Mini Etekli Sevenlere Özel

Türbanlı mini etekli fotolar arayarak buralara gelen sayın okur, lütfen 1 dakikanı ayır ve beni aydınlat.

Neden türbanlı mini etekli araması yapıyordun?


Yalnız değilsin seninle aynı aramaları yapan birçok kişi uğradı bu bloğa ama kimse konuşmadı. Eğer şimdi konuşmazsan asla seni anlama ve derdini anlatma fırsatım olmayacak.

Bu arada fotoğraf ararken buraya gelenleri eli boş göndermemek adına özel fotoğraflar da hazırladım. Yazının ilerleyen bölümlerinde bu fotoğraflar mevcut, memnun kalmayacağınızı tahmin ederek şimdiden özür diliyorum.

Cevabını yorumlardan “Anonim” kısmını seçerek isimsiz olarak yapabilir eğer çok daha uzun açıklaman gerekirse iletişim bölümünü kullanabilirsin. Yapacağın açıklamayla ilgili seni yargılamayacağımı, aşağılama, hedef gösterme, konuyu saptırma gibi herhangi bir yol ve yöntem kullanmayacağımı ifade etmek isterim. Seni anlamaya çalışmaktan başka hiçbir amacım bulunmamaktadır.

Örnek vermek gerekirse bankta karşılaştığım birisi hükümete kızdığı için türban takanlara karşı ilgisi olduğunu söylemişti. “Düzgün giyinen kadınlar ilgimi çekmiyor ama şu yeni türeyen türbanlılar sürekli dikkatimi çekiyor” diye eklemişti. Onun düşüncesine katılmıyorum kesinlikle, sadece örnek vermek istedim. Ayrıca o gün, şahsın alkollü olduğunu düşünüp, ciddiye almadığımı da eklemeliyim.

Yorumlar herhangi bir kişi, kurum ya da toplumun bir bölümünün haklarını ihlal etmediği sürece aynı zamanda yorum kurallarına uygun olduğu halde kesinlikle yayınlanacaktır.

türbanlı minietekli
Nereden çıktı şimdi bu?

Bu bloğu açtığım dönemler yayınladığım “Türbanlı ve MiniEtekli” başlıklı yazımdan dolayı çeşitli şekillerde “türbanlı, mini etekli, türbanlı minili, türbanlı blog, türbanlı fotolar” tarzında aramalarla karşılaşmaktayım. Başlarda pek umursamasam da zamanla bu şekilde gelen ziyaretçilerin tek tük de olsa devam etmesi bu konuya eğilmem gerektiğini düşündürdü. Nede olsa bu bloğun amaçlarından birisi de insanları anlamak.

İtiraf etmeliyim yadırgadım ve yargıladım

Bu durumu fark ettikten sonra “türbanlı ve mini etekli resimlerini kim arar ki?” diye düşünüp durumu bir hayli yadırgadığımı ifade etmeliyim. Sonra “Türban Ve Cinsellik: Dini Ögelere Şehvet” başlıklı yazıda bu tarz arama yapanları sorgusuzca yargıladım ve bu durumun bir anlamda dini anlamda düşünce bozukluğu olabileceğini ima ettim. Bu belki de şaşkınlıkla yapılmış bir yanlıştı bilemiyorum ama bu yazıda kesinlikle benzer bir yargılama amacı yok.

Adım çıktı türbanlı blogspot’a

Yanlış duymadınız türbanlı ve mini etekli yazısını blogda yayınladığımda henüz iki yazı paylaşmıştım ve bir anda bloğa gelenlerin büyük kısmı “türbanlı blogspot” şeklinde arama yaparak gelmeye başladı. Sadece internetten gelenler değil, blog yazarları da bu şekilde ulaşıyordu bloğuma. İlginç bir şekilde yazı bloğun önüne geçmişti. Oysa o kadar değer vermemiştim yazarken ve çok basit bir mesajı vardı.

türbanlı mini etek

Türbanlı mini etek arayan arkadaşa özel


İnanılmaz yaratıcı aramalarla da karşılaştım. Zamanla öyle komik aramalara denk geldim ki gerçekten güldüğümü ama çokça da şaşırdığımı ifade etmeliyim. Mesela bir kaç arkadaş “türbanlı mini etek, mini etekli türban” arıyordu ve baktım hiçbir yerde yok ona özel bir fotoğraf hazırlamak istedim.

Yazı 1 dakika da okunabilsin diye kısa tutmaya çalıştım, yoksa bu konuda anlatacaklarım bitmedi. Umarım sorduğum soruya cevap alabilirim.

17 yorum:

  1. Arkadaşım çağrı yaptıklarının yorum bırakacağını sanmıyorum çünkü onlar sapık..bildiğin sapık yahu....işte türbanlıları da kendi sapık fantezilerine alet ediyorlar...internet yaygınlaştı sapıkların sayısı çoğaldı maalesef...bu dünyanın çivisi çıkmış nefret ediyorum...:(

    YanıtlaSil
  2. İnsanları anlamak gibi bir isteğinizin olması bile büyük bir başarı bence. Ben artık bunun için uğraşmıyorum örneğin :) ama size yardımcı olmak için giriş nedenimi açıklıyorum. Blog listesinde konuyu görünce, ilk insan'ı aynı konu üzerinde bir kez daha yazı yazmaya iten ne ola ki? Diyerekten girdim. :) hafif tebessümle düşündüren bir yazı oldu, teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  3. türbanlı mini etekli diye arayarak gelmedim buraya.. :)
    blogunu takipte olduğum için yeni yayın olduğunda bildirim alıyorum.
    ama gelmişken ben de muhafazakar mahallede büyümüş biri olarak yazdıkların konusunda bir şeyler söyleyim.
    bu tür veya buna benzer giyinenleri iki farklı gruba ayırabiliriz kanımca.
    1.gruptakiler ailelerinin dini baskılarına, şekli putlaştıran dini anlayışlarına bir isyan gibi "sizin istediğiniz gibi başımı örterim, kendi istediğim gibi de mini etek giyerim."
    başını örtme zorunluluğunda kalanların bir isyanı gibi görüyorum.. bu gruptakileri anlayışla karşılarım.
    2. gruptakiler ise anlayışla karşılayamacağım tutarsızlar. muhafazakar mahallede böyle tutarsızlıklara çok rastlanır. bir yandan şekilci din anlayışıyla başını örterken diğer yandan mini etek benzeri kıyafetler giyer. bunda bir tutarsızlık görmez.
    adam yalan söyler sahtekarlık yapar, insanları dolandırır. böyle adama bir şey demezler. ama bir içki içtiğini görürlerse adamı hemen cehennemlik ilan ederler..
    yılbaşı kutlanmasına karşı bildiriler dağıtırlar, bağırırlar çağırırlar. ama memleketteki hırsızlıklara, yolsuzluklara, adaletsizliklere ses çıkarmazlar..

    YanıtlaSil
  4. güzel bilgiler..bir insan neden türbanlı-mini etekli arar?.. bir kız/kadın neden türban altına kot,pantolon yada mini etek giyer?..birincisinin genel olarak meraktan ve/veya cinsel duygusunu tatmin etmek anlamında olabilir..ikincisinin ise 2 nedeni olabilir..birincisi din diğeri çevre baskısıdır..din baskısı genellikle aileden ve çevreden(yakınlardan) gelir..çevre baskısıda genellikle sapık duygusuna hakim olamayan insanlardan kaçmak için olabilir..

    türban giyilmesi bunu gösteriyor..türban altına modern görünümlü elbiseler giymesi ise türbanı takan kişinin düşünce ve davranışlarının dışa vurumudur..modern görünmek istemesidir..ancak din ve çevre baskısı,onun ayrıca türban takmasınada neden oluyor..

    tabii birde bunu bilerek kasti olarak yapanlarda var..ne din nede çevre baskısı var ortada..onlar ayrı cumhuriyet :)) neyse herkesin yeni yılı kutlu olsun..iyi günler..

    YanıtlaSil
  5. @bücürükveben
    İlk başta bende dediğiniz gibi düşünüp bunun bir dini obsesif bozukluk olabileceğini anlatan bir yazı yazmıştım ama mesele uzadıkça altında başka bir neden aramaya başladım.

    @Zeynep Yılmaz
    Eğer kendini tekrar edip sizi boşuna yoran bir yazı olduysa kusuruma bakmayın. O kadar zaman sonra yine aramalarda görünce haliyle "ne buların derdi?" demeye başladım.

    @Şahin Shirin Erdem
    Efenim bende muhafazakar çevrede büyümüş biri olarak dediklerinizle karşılaştığımı ifade etmek isterim. Demek ki Türkiye'nin her yerinde benzer şeyler yaşanıyor. :)

    @Bağımsız Yazar
    Efenim 2 demişsiniz 4 olmuş galiba; din baskısı, çevre baskısı, modern görünmek istemesi bide ayrı cumhuriyet olanlar. Aslında ilk yazıda bende bu konudan bahsetmiştim ama bu yazıda gerçekten türban takanla ilgilenmiyorum sadece bu aramaları yapana sormak istiyorum "Neden?". Sizinde yeni yılınız kutlu olsun efenim. Saygılar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yoo aksine insan aynı konu üzerinde defalarca yazabilir, bu kendini tekrar etmek manasına gelmez. beni yorsa yorum yazmazdım :)

      Sil
  6. Beyefendi cevabını vermiş sanırım :)

    YanıtlaSil
  7. aradığın şahısların cevap vereceğini sanmıyorum.. çünkü bu yazdıklarını bile okumayacaklar.. adamın amacı belli, istediği fotoğrafı veya videoyu bulamayınca kapatacak sayfayı :)

    ben şöyle olduğunu düşünüyorum sonuçta bu ülkede başta cinsellik ve din olmakla birlikte birçok konuda baskı var.. başkalarının hayatına karışma isteği var.. internet bu baskılardan kurtulabileceğiniz bir yer.. bir odaya kapanıp binlerce farklı dünyaya bakabiliyorsunuz.. eşiniz dostunuz sizin ne aradığınızı bilmiyor.. bir bakıma özgürsünüz.. rahatsınız.. dolayısıyla kültür seviyenize ve büyüdüğünüz ortama göre bilinçaltındaki arzuları en azından ekrandan görmek istiyorsunuz..
    internetin yaygınlaşmasıyla ilgili değil ve bu tam olarak sapıklık da değil.. sapıklar sadece görmekle yetinmezler.. burada olan şey, tamamen yaşadıkları, büyüdükleri ortamla ve kendini tatmin etme isteğiyle ilgili bir durum..

    bilinçsiz nüfus artışını destekleyen bu ülkede, önümüzdeki yirmi otuz yıl içinde çok kötü şeyler görmeye kendinizi hazırlayın bence.. bu ne ki..
    çok bilmiş gibi konuştuysam özür dilerim kişisel görüşlerim böyle :)

    YanıtlaSil
  8. @Zeynep Yılmaz
    Peki o zaman vaktinizi boşa harcamadığıma sevindim.

    @Dilekçe
    Değerli yorumlarıyla blog yazarları konuyu aydınlattı ama benim cevap beklediğim kişiler henüz bir yorum atmadı.

    @Atakan Yener
    Sorma benimde pek umudum yok aslında da işte bi şansımı deneyeyim dedim.:)

    Farklı bir açıdan yaklaşmışsınız hiç düşünmemiştim şimdi siz söyleyince haklılık payınızın ne kadar yüksek olduğunu gördüm. Sayenizde yeni bir bakış açısı yakalamış oldum çok sağolun.

    Karamsar olmayalım bence. İnsanların devletin dediğine göre değil kendi kararlarıyla hareket ettiğini düşünüyorum ben.
    Çok bilmiş gibi olmadı aksine sayenizde olaya farklı bir bakış açısı ile bakmayı öğrendim. Bu da benim için yazıdan bile değerli oldu diyebilirim. Yeni bir şey öğrendim. Çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  9. heeey baksana ama pembe makyaj çantasının yeni açılan site ile ilgili yazısının yorumdan seni de söledim ki ama yaaaa. bana da şimdi teklif etti o işte sona da sitemden ne istersen al dedim o da keki almış kiii amaaa işteee :)

    YanıtlaSil
  10. @deeptone
    Arkadaş senin bir şey söylemene gerek yok ki ben hep seni kıskanmak zorunda mıyım? Yada bu kadar başarılı olmak zorunda mısın? Bide seni kıskanmaktan çatlayanları düşün. :D

    YanıtlaSil
  11. Adsız03:54

    Bir blog sitesi vardı, orayı beğenmiştim ama adı neydi diye düşünürken 'türbanlı blogspot' şeklinde arama yapılıp ona ulaşılıyordu deyip bu tarz arama yaptım ve siteyi yeniden buldum. Olay budur, yargılayın. Bir siz zekisiniz. Daha da zor gelirim bu siteye. Au revoir.

    YanıtlaSil
  12. @Adsız
    Öncelikle buraların ilk hali berbattı o haliyle beğenmişseniz bu haline bayıldığınızı mı düşünmeliyim? "Adım çıktı türbanlı blogspot’a" kısmında tam olarak sizden de bahsetmiş olduğumu düşünüyorum belli ki oraya kadar okunacak bir yazı olarak görünmedi gözünüze.

    Efenim siz buradaki duruma yargılamak diyorsanız ki haklı bile olsanız Türkiye şartlarında bu kadarcık yargılanmak şanslı olmaktır. Özellikle böyle bir konuda.

    Zeka ile ilgili takıntınızı tam olarak anlayamasam da bu o kadar zeka gerektiren bir yazı değil lütfen sonuna kadar okumayı deneyin. İnanın başarabilirsiniz.

    Aman efenim dikkatli gidin sinirden yanlış sekmeyi falan kapatmayın sakın. Muhtemelen insanlık adına çok önemli işlerle ilgilisiniz yan sekmeler de.

    Tekrar gelmeyi düşünürseniz "türbanlı blogspot" unutmayın. :)

    YanıtlaSil
  13. Adsız22:55

    üslubun çok iyi ya :) sayın türbanlıblogspot yaratıcılığını konuşturmuş ve okuyucu kesmin için elinden geleni ardına koymuşsun.Bulunmayanı bulup mini etekli türbanı yaratmışsın.Gülüyoruz dalgasını geçiyoruz falan ama ağlanacak halimize gülüyoruz aslında.Normal değil bunlar gerçi alıştık bin türlü sorunlu insan bulunduğuna.Acaba onlarda arada düşünüyor mu kendilerinde bir sorun olduğunu ?

    YanıtlaSil
  14. İlginç bir bakış açısı ve son derece üzücü bir gerçeklik. Yani Türban takan insanların ya da işte Müslüman dini kurallarını uygulayan kişilere toplum gözünde hep namus kavramı etiketiyle yaklaşılmasına bağlıyorum bu durumu. Hani baş örtülü kadın mı ha o hep namuslu evinin erkeğine bağlı gibi fikirlerle büyütülen gençlerin sonucudur bu arama. Fantastik macera peşinde yani bu sapık gençlik. Etrafındaki zihniyetlerden bıkmış hayali gerçekliklerine koşan kişiler. Üzülerek söylüyorum ki bu gelecekte daha çok artacak. Şunu biliyorum gerçekten sahte inançlıların çoğaldığı bir dönem içindeyiz. Eskiden ne güzeldi baş örtülü bir kadın inandığı için örtünüyordu şimdiyse para odaklı örtünüyor. Anladın sen ne demek istediğimi... ve bu gün geçtikçe daha da artacak. Yani alında başörtüsü takıp zihni mini etek giyen kişiler artacak. Eee bu da bu tarz sapıkça aramaları artıracak ne yazık ki.

    Biliyor musun İlk İnsan, kişilerin inançlarına saygılı olmayı ya da kendi inançlarımızı başkalarına zorla benimsetmemeyi başarabilirsek aslında her şeyin başı insanlık olmanın önemini anlayacaktık. Başı örtülü kadını cahil, gerici gören; başı açık kadını da yollu muamelesi gösteren o kadar şerefsiz var ki bu aramalar normal yani. Namusun giysilerde değil de zihinde bittiğini anlayacak bir dünya umuduyla. Bak ben pek inançlı biri değilimdir bunu da söyleyim, hatta Tanrı'ya dünyanın şu halde olmasına izin verdiği için de kızgınım, ama bu benim gibi düşünmeyenlere saygısızlık yapacağım anlamına gelmez. Biraz uzun oldu yorumum :)) Son sözüm Müslümanlıktan çıkıp acilen insanların İslama gelmesi lazım Mevlana gibi... çünkü tüm dinler iyiliğin önemini, yolsuzluğun kötü bir şey olduğunu anlatır. Ne yazık ki ülkemde Müslümanların sayısı her geçen gün artıyor İslamı bırakarak hem de.

    YanıtlaSil
  15. Adsız05:21

    ben soyleyim. bu bi hastalık sapıklık falan degil bu farklı bi erotizm. nasıl birisi zenci severse, şişman severse, zayıf severe, kkimi de turbanlı sevebilir bunda dine hakaret vs tarzı bisey yok. aklınıza arap dansozler gelsin yuzleri peçeli basları kapalıdır mesela. ama onu izleyenler kadından etkilenir tahrik olabilir bunda bi yanlıslık yok bu kadar büyütülcek gibi bi durum degil. asıl tecavuz pornoları, cocuk pornoları insanlık dısı diye ddusunuyorum.

    YanıtlaSil
  16. Adsız11:24

    Öncelikle bir aramayla gelmedim. Arasıra bu bloğa gelip yazıların bazılarını gözden geçiririm. Daha önce yazmış olduğunuz o meşhur yazıyı da okumuş ve hatta yorum yazmıştım vaktiyle.
    Siz bu yazıyı yazdığınız için içinde bulunan kelimelerden yönlendiriliyor. Aslında bu kişilerin sapık olması gerekmez. Belki onlar da sizin gibi bir yazı hazırlamak istiyorlar ve bunun için fotoğraf vs. arıyorlardır.

    Asıl burada acınacak durum yine kadınlarındır. Buna fırsat vermeleridir. Arkadaşlarının yanında dahi böyle saçma fotoğraflar çektirmeleri garip. Çünkü bu fotoğrafların nerelere gideceği hiç belli olmuyor görüldüğü gibi.

    YanıtlaSil

Lütfen eleştirinin sınırlarını zorlayın.
Yorumlama biçimi:Anonim'i seçerek isimsiz yorum yapabilirsiz.
Spam içeren yorum yayınlanmaz.Örn;küfür,hakaret,reklam,vb.
Yorum gönderildikten sonra yorum üzerindeki bütün haklar sitenindir.
Yorum gönderen herkes yukardaki yönergeyi onayladığını kabul ve ilan eder.